Wie zijn wij

Over Taxi Marketing

Wij zijn eigenzinnig. Jong van geest. Dat vertaalt zich in kleine dingen. Die eigenzinnigheid verbindt ons. We zijn vaak ergens heel erg vóór of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd. Over de wereld, het bedrijf, de diensten die we aanbieden. We zijn mensen met een mening, een onderbouwde mening. Want we weten wél waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Dat is gaaf. Dat is bijzonder. Dat is iets waar we trots op zijn. We verstoppen ons niet achter meningloze acteurs, grijnzende modellen, futloze teksten of een saaie website. Liever Tim, Jermain of Jorieke, die er écht wat van weten. Wij zijn onszelf. Dat klinkt zo makkelijk, bijna een cliché. Maar kijk eens hoe weinig het gebeurt. Hoe anderen het waarderen. En hoe goed het voelt.

Taxi Marketing gelooft in kennis. In focus. In specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1999 doen we daarom één ding: taxi websites maken waar we trots op zijn. Inmiddels hebben we door heel Nederland ruim 50+ taxi websites opgeleverd. Een aanpak waarmee we al jaren op rij heel hard groeien.

Wij zijn eigenzinnig en gepassioneerd.