Google Adwords

doelgericht

Adverteren op Google

Met Taxi Adwords

Google Adwords helpt u om snel resultaat te behalen met uw aangeboden Taxi Adwords advertenties. Per keer dat er op uw advertentie geklikt wordt, betaald u een vooraf vastgesteld bedrag. U behoudt dus ten alle tijden controle over uw eigen advertentiebudget. Wanneer er door een specifiek persoon, meerdere keren op uw advertentie geklikt wordt zal het bedrag dat hiervoor in rekening is gebracht teruggestort worden op uw rekenen. Hierdoor zal er geen verspilling ontstaan en zal u optimaal gebruik maken van uw Taxi Adwords.

 

doelgericht

Doelgericht bereik

Dankzij onze expertise

Google Adwords biedt u de mogelijkheid aan om héél gericht te adverteren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen alleen in uw eigen omgeving te adverteren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te adverteren op bepaalde dagen of bepaalde uren. Ook is het mogelijk om uw advertenties te tonen op alleen kantoor uren. U heeft zelf de mogelijkheid om te bepalen welke tijden of locatie het meest gunstig is om te adverteren.

 

landing

Linken naar

Landingpagina’s

Het is ook mogelijk om van landingspagina’s gebruik te maken. Hierbij wordt de bezoeker meteen naar de webpagina doorgestuurd dat betrekking heeft met hen zoekterm. Hiermee wordt voorkomen dat uw potentiële klanten gelijk uw website zullen verlaten als zij niet meer kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn. Landingspagina’s zijn ook zeer goed te combineren met Google Taxi Adwords.

 

nooitteveel

U betaalt nooit teveel

En heeft uw site 100% in eigen beheer

In tegenstelling tot andere bureaus die ook een Google Adwords service aanbieden, vragen wij géén maandelijkse service kosten. De campagne wordt eenmalig ingesteld en wordt gedurende maand gemonitord. Daarna heeft u als klant zelf de mogelijkheid om tegoed in te kopen bij Google, en kunt u zo nodig advertentie biedingen verhogen of juist verlagen. Wilt u dat wij de campagne blijven beheren? Dan zitten hier natuurlijk wel kosten aan verbonden.

 

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips