Taxi website

Resultaat gerichte

Taxi websites

Bent u op zoek naar een goedkope, eenvoudige taxi website? Dan is onze aanbeveling Vistaprint! U kunt bij Vistaprint gratis een taxi website laten maken. Laat u niet gek maken door bedrijven & studenten die dezelfde websites aan u doorverkopen. Durft u te investeren in een marketing campagne? Wilt u nooit stilstaan met uw taxi? Lees dan verder. Taxi Marketing biedt als enige in het land een totaaloplossing, exclusief aan Taxi bedrijven.

Wij zijn eigenzinnig. Onze mensen hebben een mening, een onderbouwde mening. Dankzij marktkennis weten wij wél waarover we praten. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 2005 doen we daarom één ding: taxi websites maken waar we trots op zijn én die rendement opleveren.

 

Bekijk voorbeelden   Offerte aanvragen

 

Homepagina styling

Roulerende banners

Er beweegt iets op de homepagina. Dat trekt aandacht. Maar wat beweegt er? Een aantal foto’s gevonden uit Google? De professionaliteit van uw website wordt er 75% van bepaald. Daarom plaatsen wij géén simpele paginabrede foto maar een billboard achtige advertentie. Eerst bedenken wij acties & catchy oneliners. Daarna volgen unieke ontwerpen die wij vervolgens animeren op de homepagina.

 

Lees meer over Homepagina styling

 

menus

Aantal pagina’s

“Het moet niet al te druk zijn”

Vaak hebben websites de volgende pagina’s: Home, Over ons, Schiphol, Tarieven en Contact.

 

– Hoe zit het met horeca vervoer?
– En is groepsvervoer mogelijk?
– Doet u ook aan contractvervoer?
– Wat zijn de betaalmogelijkheden?

 

Met maar liefst 20 pagina’s in een slim ingedeelde menu geven wij antwoord op alle vragen die een bezoeker heeft.

 

Lees meer over Meer dan 20 pagina’s

 

Uw tarieven

90% klikt meteen op tarieven

Bezoekers zijn benieuwd naar uw tarieven. Het is niet vanzelfsprekend dat een designbureau aandacht besteedt aan uw tarieven pagina. En het is al helemaal niet logisch dat er iemand meedenkt met uw tarieven of acties bedenkt. Zo onderscheiden we ons. De tarieven pagina is de belangrijkste “uitstappagina” van uw taxi website. Uw tarieven moeten niet afschrikken maar goed onderbouwd zijn, stijlvolle tarieven tabellen en referenties moeten een bezoeker overtuigen.

Lees meer over Uw tarieven

 

Rit reserveren

Taxi Marketing biedt verschillende taxi boek mogelijkheden. Als u bent aangesloten bij Taxi Id, dan kunnen we het bestelformulier van Taxi Id op uw taxi website plaatsen, klanten kunnen hiermee ook hun taxirit berekenen. Daarnaast hebben wij ook andere uitgebreide bestelformulieren die wij op uw taxi website kunnen plaatsen. Taxi Marketing plaatst ook duidelijke call-to-action knoppen en grote duidelijke telefoonnummers op uw taxi website zodat het reserveren van een rit nog gemakkelijker wordt voor uw klanten.

 

Lees meer over Rit reserveren

 

Facebook koppelingen

We kunnen uw taxi website koppelen aan een zelf gemaakt Facebook account speciaal voor uw taxibedrijf. We kunnen dan verschillende status updates doen om de klanten op de hoogte te houden. Door zo veel mogelijk vrienden te krijgen op uw Facebook account zorgt u ervoor dat uw naamsbekendheid toeneemt. Ook de foto’s die u op uw Facebook account plaatst, worden door middel van de koppeling direct weergegeven op de website.

 

Lees meer over Facebook koppelingen

 

Hoog scoren in Google

Bij Taxi Marketing zijn we gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites in Google. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw taxibedrijf hoog scoort in Google. Zoekmachine optimalisatie heet dat. Wij maken pagina’s aan en schrijven teksten die gebaseerd zijn op specifieke zoektermen. Door deze zoektermen op de juiste manier in de tekst te zetten zal uw website een hogere positie behalen in de zoekresultaten van Google. En dat betekent dat uw taxi website sneller gevonden wordt en eerder bezocht wordt door potentiële klanten.

 

Lees meer over hoog scoren in Google

 

Smartphone geschikt

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om een mobiele taxi website te hebben. Ongeveer 70% van de klanten die op zoek zijn naar een taxibedrijf zoeken via hun smartphone. Wij maken de mobiele taxi website zo dat er zo min mogelijk knoppen aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat de website overzichtelijk blijft. Zo kan de klant direct de tarieven bekijken en een reservering plaatsen. Het bezitten van een mobiele taxi website is dus een stap in de goede richting voor iedereen.

 

Lees meer over Smartphone geschikt

By Julia Maria Cohen

 

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips