Meer dan 20 pagina's

Meer pagina’s

En dus meer informatie voor de klant

Door veel pagina’s met informatie op uw taxi website te plaatsen. Zal iedere bezoeker vinden waarnaar hij/zij op zoek is. Daarnaast is het zo dat hoe meer pagina’s u op uw taxi website hebt staan, hoe betrouwbaarder u overkomt als taxibedrijf bij de bezoeker. Wij maken ongeveer 20 pagina’s voor uw taxibedrijf aan en voorzien deze van unieke teksten. Door de vele taxi websites die wij hebben gemaakt, kunnen wij ons wel degelijk specialisten noemen in het maken van taxi websites.

 

Veel verschillende

Invulformulieren

Wij maken gebruik van vijf verschillende invulformulieren, die we in de pagina’s van uw taxi website zullen plaatsen. We hebben speciale invulformulieren voor de volgende onderdelen:

 

  • Offerte aanvragen
  • Klacht melden
  • Bel me terug
  • Rit reserveren
  • Contact opnemen
 

Business to business

Speciaal voor bedrijven

Door de verschillende pagina’s die wij aanmaken op uw taxi website is uw taxi website ook zeer geschikt voor bedrijven die gericht zoeken naar een taxibedrijf zoals hotels, scholen en overheidsbedrijven. Wij maken de pagina’s aan en schrijven teksten die speciaal gericht zijn op deze specifieke bedrijven. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf in één oog opslag vindt waarnaar het op zoek is. Door onze jarenlange ervaring in het maken van websites voor taxibedrijven, weten wij precies wat voor teksten er geschreven moeten worden.

 

Overzichtelijk menu

Wij bedenken de inhoud

Het is belangrijk dat er een overzichtelijk menu op uw taxi website komt te staan. Zodra de bezoekers niet in één keer kan vinden waarnaar ze op zoek zijn, zullen ze direct verder zoeken naar een taxibedrijf waar ze wel direct kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Het is dus erg belangrijk om een duidelijk en overzichtelijk menu op uw website te plaatsen. Wij van Taxi Marketing bedenken de menu structuur voor uw taxibedrijf wij weten namelijk precies waar de bezoekers naar zoeken.

 

Informatie aanvragen

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips