Blog

Professionele taxi website

Wilt u een professionele taxi website voor een schappelijke prijs? Dat kan bij ONS! Taxi marketing is gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele maar vooral ook goedwerkende en snelle website. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben eerst een gesprek (natuurlijk geheel vrijblijvend) zo kunnen wij eerst wat te weten komen over u en uw bedrijf. Als wij denken genoeg informatie te hebben over u en uw bedrijf stellen wij een contract samen. Waarin staat wat wij u te bieden en wat voor bedrag u ons gaat betalen.

Vervolgens beginnen wij met het bouwen van een website. Als de website voor ongeveer de helft af is krijgt u een mailtje waarin u de vooruitgang van de website persoonlijk kunt volgen. Als u iets ziet wat niet naar wens is kunt u gewoon even bellen en/of mailen met ons. Natuurlijk passen wij het dan meteen aan. Wij gaan indien gewenst ook een fotoshoot houden. We maken meerdere professionele foto’s. Vervolgens bewerken wij de foto’s en plaatsen die op uw website. Als wij denken dat de website helemaal compleet is geven wij u een belletje waarna u zelf kunt kijken of het daadwerkelijk zo is geworden als gewenst. Zo niet? Dan passen we het meteen aan u wensen. Is het wel gelukt om u wensen na te komen? U heeft nu een professionele, zakelijk en vooral snelle taxi website. Heel veel plezier met u website!

Posted in: Uncategorized

Leave a Comment (0) →

Taxi website hoog laten score in Google

Waarom is het het belangrijk dat mijn taxi website hoog  scoort in Google? Internet speelt vandaag vandaag de dag een zeer belangrijke rol in ons leven. Iemand wil iets weten. Ze Googelen de vraag. Als u bijvoorbeeld een taxi bedrijf heeft in Amsterdam, en als iemand een taxi nodig heeft in Amsterdam. Wat doen hun? Ze googelen taxi Amsterdam. De kans is er groot dat u niet op de eerste pagina van Google staat in verband met vele andere taxi websites. Dat is juist essentieel voor u klanten. Vaak kijken mensen niet verder dan de eerste pagina van Google. Daarom is het belangrijk dat uw website in de top 10 van Google komt te staan.

Wie doet dat dan voor mij?

WIJ! Wij regelen alles voor u. wij zorgen dat u in de top 10 staat van Google wat dus gegarandeerd extra klanten aan trekt. Dat betekent extra klanten en natuurlijk extra geld wat natuurlijk u doel is. Ons doel is natuurlijk om u te helpen u doel te behalen. Een aantal voorbeelden waarom het belangrijk is om hoog in Google te scoren:

  • Meer mensen klikken op u website
  • Website wordt bekender
  • Meer klanten
  • Een vollere agenda
  • Minder werk dan telkens de telefoon op te nemen
  • Makkelijker afspraken regelen zelfs via het buitenland

Niet genoeg redenen? Kom eens langs voor een kopje koffie voor veel meer informatie (natuurlijk geheel vrijblijvend) en vele voorbeelden die wij heel graag aan u willen laten zien.

Posted in: Uncategorized

Leave a Comment (0) →

Mobiele taxi website

Waarom is een mobiele taxi website belangrijk voor u? De meeste mensen hebben tegenwoordig allemaal een smartphone. U kunt daar u voordeel uithalen door middel van gebruik te maken van een mobiele taxi website. Hoezo mobiel, kunnen ze niet gewoon op de normale website? Dat kan zeker. Maar in verband met hoge internet kosten maken de klanten liever gebruik van de mobiele websites die vaak sneller laden en minder kosten met zich meebrengen. Op de mobiele website kunt u natuurlijk ook overspringen op de normale website indien gewenst. Op de mobiele taxi website staat veel minder informatie dan op de normale website, maar daardoor werkt de mobiele site juist vele malen sneller.

De bedoeling van een mobiele website is dus kort samengevat: snel en makkelijk een afspraak maken, telefoonnummers opzoeken en snel de prijzen en de verschillende auto’s bekijken. Wie maakt dat allemaal dan? Dat doen wij! U geeft ons de informatie, telefoonnummer, etc. en wij regelen de rest. Indien gewenst kunnen wij ook een fotoshoot houden voor u en uw auto’s. Kort gezegd wij regelen alles voor u. wij maken dus en website die speciaal ontworpen is voor smartphone’s en een professionele website die ook die zien is op een smartphone en op een computer.

Posted in: Uncategorized

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 4 1234