Uw tarieven

Belangrijkste pagina

Iedereen is benieuwd naar de tarieven

De tarieven pagina is de belangrijkste bestemmingspagina op uw taxi website. De tarieven pagina is meestal de eerste pagina waarnaar de bezoeker kijkt. Iedere bezoeker wilt namelijk weten wat de tarieven bij uw taxibedrijf zijn. Het is dus belangrijk dat je tarieven pagina er netjes en overzichtelijk uitziet. Door onze ervaring in het opstellen van tarievenpagina’s voor al vele taxi bedrijven weten wij precies welke tarieven u het beste kan hanteren om bezoekers om te zetten tot klanten.

 

Belangrijkste

“uitstappagina”

De tarieven pagina is de belangrijkste bestemmingspagina, maar ook de belangrijkste uitstappagina. Als de tarieven te hoog zijn, zullen de bezoekers gelijk verder zoeken naar een goedkoper taxibedrijf in de buurt. Het is dus belangrijk dat u de tarieven goed afstemt en niet te duur bent als taxibedrijf. Wij zijn de specialist in het bouwen van taxi websites en weten precies wat we moeten doen om de bezoekers om te zetten in klanten.

 

Niet goed nagedacht

Over de tariefstelling?

Merkt u dat u niet zo veel klanten via uw taxi website binnenhaalt of haalt u geen winst uit uw klanten? Dan kan het liggen aan de tariefstelling. Er kunnen verschillende fouten gemaakt worden in het bedenken van de tariefstelling, zo kunt u te hoge maar ook te lage tarieven hanteren op uw taxi website. Door te hoge tarieven te hanteren zullen bezoekers niet omgezet worden tot klanten. En door te lage bedragen zult u geen winst uit uw ritten halen.

 

Wij hebben ervaring

Kant-en-klare tarievenpagina’s

Doordat wij al meer dan 20 taxi websites en dus tarieven pagina’s hebben gemaakt voor taxibedrijven door heel Nederland, weten wij precies welke tarieven de aandacht trekken bij de bezoeker en welke tarieven u niet moet hanteren. Mede om deze reden hebben wij kant-en-klare tarieven pagina’s opgesteld. We hebben deze tarieven een tijdje getest bij verschillende taxibedrijven en het blijkt echt resultaat op te leveren

 

Informatie aanvragen

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips