Flyers & folders

Mooie taxi flyer?

Of een slimme reclamecampagne die uw agenda vult!

U heeft een (beperkt) budget voor taxi reclame. Misschien denkt u aan traditionele reclame zoals flyeren of adverteren in de lokale krant. Wij zien vaak dat er onvoldoende wordt nagedacht over de boodschap. Bijvoorbeeld een flinke korting op een taxirit van/naar Schiphol.  Maar hoe doeltreffend is uw actie nou eigenlijk? Hoeveel tijd & energie heeft het u gekost? Hoeveel nieuwe klanten heeft u gehad? Wij geven u vrijblijvend advies op al deze vragen. Profiteer van onze ervaring met taxibedrijven door het hele land! U kunt immers maar 1x uw budget uitbesteden.

 
Vrijblijvende afspraak   Informatie aanvragen

 

Eigen huisstijl en logo

Heeft uw taxibedrijf al een eigen huisstijl en logo? Dan gebruiken wij uw huisstijl voor uw flyer en folder, zodat het er uit ziet als een prachtig geheel. Mocht dit niet van toepassing zijn, of bent u niet tevreden over uw huidige huisstijl, dan is er altijd een mogelijkheid om uw huisstijl en logo bij Taxi Marketing te laten ontwerpen. Wij zorgen er namelijk voor dat uw logo ontwerp zal opvallen door een full-color of een zwart-wit print. Hierbij wordt een springend lettertype gekozen of een duidelijk beeldmerk. Dit mag absoluut niet vergeten worden om een goede indruk te creëren bij uw klant.

 

Meer naamsbekendheid

Wilt u dat uw taxibedrijf beter bekend wordt? Dan is het laten ontwerpen van taxi flyers en folders een zeer goed begin. Wij vinden het uiterst belangrijk dat uw taxi flyer en folder doeltreffend is en de juiste inhoud bevat, zodat uw klant gemakkelijk in één oog opslag kan zien wat een taxirit kost, en wat u als taxibedrijf te bieden heeft. De taxi flyers, folders of posters kunt u daarna (laten) verspreiden via lokale bedrijven, horeca gelegenheden en verenigingen waar veel potentiële klanten bijeen komen.

 

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips

By Julia Maria Cohen