Taxi website

Taxi Website

Meer leerlingentekst1

 

Taximarketing heeft maar één doel, en dat is bezoekers verleiden om bij jou een rit te reserveren. Met een paar foto’s en enkele pagina’s kan je je niet onderscheiden. Maar met meer dan 30 pagina’s onderscheid je je wel. Met de beste online reserveringsformulieren of een referentiepagina klikken je bezoekers niet zo snel weg van je website. Hoe meer pagina’s jij in je website hebt, hoe beter je vindbaar bent in Google.

 

tekst3Teksten & Foto’s

Branchegericht

Taximarketing staat bekend als de beste taxi website bouwer. Laat een taxi website daarom ook maken bij ons en wij zorgen ervoor dat jij de complete taxi website hebt. Klanten lezen niet echt wat er allemaal staan op je taxi website, klanten kijken bijvoorbeeld naar de mogelijkheden daarvan. Taximarketing gaat zo ver dat jij de nieuwste plugins en de beste formulieren op je taxi website kan plaatsen.

 

 

Mobiel Vriendelijk

Snel en makkelijk reserverentekst2

Tegenwoordig zitten mensen niet meer achter de computer om een taxi te reserveren. Een mobiele versie van je taxi website is daarom ook erg belangrijk. Taximarketing is zeer gespecialiseerd in het maken van mobiele websites. Een smartphone geschikte website laadt veel sneller en kan in alle informatie voorzien. Daarnaast bekijkt 70% van de bezoekers je website via hun smartphone. Dan is het toch ideaal dat je website aan de mobiele eisen voldoet?