Smartphone geschikt

Grotendeels van de bezoekers

Bekijkt uw website per smartphone

Maar liefst 70% van de taxi-site bezoekers, bekijkt de taxi website via zijn/haar smartphone. Dit zegt eigenlijk al genoeg over waarom het zo belangrijk is om een taxi website te hebben die geschikt is voor smartphones. Taxi Marketing is een specialist in het ontwerpen en bouwen van taxi websites die mobiel vriendelijk zijn.

 

Overzichtelijke website

Smartphone geschikt

Op de mobiele website worden er weinig knoppen geplaatst. Dit omdat de website hierdoor zo overzichtelijk mogelijk blijft. Wanneer de bezoeker de website bekijkt zal hij/zij direct zien waar hij/zij de tarieven kan vinden. Een taxi website die geschikt is voor smartphones is dus eigenlijk bijna onmisbaar in deze tijd.

 

Duidelijk telefoonnr

Zodat u direct kunt bellen

Taxi Marketing plaatst grote, duidelijke call-to-action buttons op de mobiel vriendelijke website. In deze call-to-action button wordt het telefoonnummer van uw taxibedrijf verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker via één klik op hun smartphone kan bellen naar het telefoonnummer van uw taxibedrijf om een taxirit te reserveren.

 

Grotere kwaliteitsscore

Binnen Google Adwords

Door als taxibedrijf een mobiele website te hebben. Zorgt u er als taxibedrijf houder voor dat u een hogere kwaliteitsscore binnen Google Adwords behaald. Door in het bezit te zijn van een mobiele website, zal u lagere kosten per klik betalen dan taxibedrijven die alleen een standaard website hebben.

 

Informatie aanvragen

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips