Promotiefilm & foto's

Uw taxibedrijf in de schijnwerpers!

Een stoere of zakelijke promotiefilm van uw taxibedrijf

Wij bieden ook professionele bedrijfsfilms aan. De professionele bedrijfsfilms worden gefilmd door iemand die veel ervaring heeft met het maken van bedrijfsfilms. De films kunnen op diverse locaties worden gefilmd. Ook kunnen wij nog als extra effect van bovenaf filmen. We hebben een speciale helicopter met een camera erin gebouwd waardoor wij ook van boven perfect kunnen filmen. In de helicopter zit ook een goede kwaliteits camera waardoor ook de beelden van bovenaf erg strak zullen zijn. De bedrijfsfilm kunt u plaatsen op uw website en uw Facebook pagina. Een goede bedrijfsfilm laat een goede indruk achter op de klant.

 

Overtuig potentiële klanten

Mooie beelden, snelle montage en toch sterk inhoudelijk

Dat is wat u doelgroep wilt zien. Stoer of zakelijk. Taxi Marketing bedenkt samen met u een scenario wat het beste bij uw taxibedrijf past. Zowel in de boodschap als in uw budget. Een taxi promotiefilm verteld een goed verhaal die we zorgvuldig monteren. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Hoewel een ingesproken promotiefilm met de juiste “woorden” veel doeltreffender is. Wij werken o.a samen met Eline Voice-Over en zorgen ervoor dat uw promotiefilm niet te onderscheiden is dan een dure tv commercial.

 

Fotoshoot voor online marketing is een vak apart

Om uw taxibedrijf zo goed mogelijk te promoten, kunt u er voor kiezen om een professionele fotoshoot te laten doen. Wij kunnen een locatie voor u uitkiezen en hier een aantal foto’s nemen van uw les auto. Ook is het mogelijk om foto’s te nemen tijdens een taxirit, hierbij maken wij foto’s terwijl u aan het rijden bent. Na de fotoshoot worden uw foto’s op een professionele manier nabewerkt zodat het geschikt is voor online gebruik. Een fotoshoot voor online marketing is een vak apart. Profiteer van onze kennis van uw branche en maak een doeltreffende eerste indruk met foto’s die “verkopen”.

 

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips