Logo & Visitekaarten

Taxi logo en visitekaarten

Taxi Marketing ontwerpt graag professionele visitekaarten voor uw taxibedrijf. Deze ontwerpen zullen gemaakt worden met uw eigen huisstijl en logo, dit kunt u overigens ook bij Taxi Marketing laten ontwerpen, mocht u nog geen eigen huisstijl of logo hebben. Heeft u bijvoorbeeld zelf creatieve Ideeën? Dan kunt u deze natuurlijk ten allen tijden met ons delen, wij zullen dan uw eigen ideeën toepassen in ons werk.

 

Inhoud van uw taxi visitekaarten

Het is niet altijd even gemakkelijk voor de klant om uw gegevens te onthouden. Daarom is het gebruik maken van uw eigen taxi visitekaarten zeer goede oplossing. Op uw taxi visitekaarten zullen wij alle gegevens die de klant nodig heeft vermelden. Op uw taxi visitekaarten vermelden wij de bedrijfsnaam en het logo van uw taxibedrijf. Mocht u het nodig vinden om het adres te vermelden dan kunnen wij dit er natuurlijk ook op zetten. Tevens is het zeer belangrijk dat de klanten uw telefoonnummer gemakkelijk terug kunnen vinden, daarom wordt dit op een duidelijke plek aangegeven. Ook zal uw website en e-mail adres zichtbaar zijn op de taxi visitekaarten.

 

Logo en huisstijl

Een goede huisstijl is niet ‘zomaar’ een creatief logo ontwerpen. Het doel van Taxi Marketing is het ontwerpen van een sterke huisstijl die vertrouwen uitstraalt bij uw klant. Tevens vinden wij het ook belangrijk dat uw huisstijl past bij uw taxibedrijf en dat u met uw huisstijl een goede indruk achter laat bij uw klant, waardoor zij uw taxibedrijf niet snel zullen vergeten. Een herkenbaar logo en een professionele huisstijl met een hoog herkenningsgehalte dat vertrouwen uitstraalt, verdient zich terug door een betere prestatie van de organisatie en door betere bedrijfsresultaten.

 

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips

By Julia Maria Cohen