Rit reserveren

Diverse mogelijkheden

Om een taxirit te boeken

Wij hebben vele verschillende taxirit boek mogelijkheden, zo kunnen we als uw taxibedrijf is aangesloten bij TaxiID het bestelformulier van TaxiID gebruiken op de website, maar wij van Taxi Marketing hebben zelf ook uitgebreide bestelformulieren tot onze beschikking. Daarnaast plaatsen wij duidelijke call-to-action buttons op de website, waardoor de bezoekers meteen weten naar welk nummer ze moeten bellen om een taxirit bij uw taxibedrijf te boeken. Door deze vele mogelijkheden aan te bieden zal de bezoeker sneller een taxirit bij uw taxibedrijf boeken dan bij een ander waar ze lang moeten zoeken.

 

Snel de rit

Bestellen en berekenen

Als uw taxibedrijf is aangesloten bij TaxiID kunnen we heel gemakkelijk het bestelformulier van TaxiID op uw taxi website plaatsen. Daarnaast kunnen de bezoekers ook gelijk via dit formulier hun taxirit berekenen. De online bestelformulieren van TaxiID bieden uitgebreide mogelijkheden; van vooruit reserveringen tot last minute reserveringen. TaxiID regelt ook de iDeal koppeling zodat geboekte ritten ook direct online betaald kunnen worden.

 

Een invulformulier

Geheel naar uw wensen

Naast de online bestelformulieren van TaxiID hebben wij ook uitgebreide bestelformulieren tot onze beschikking. Deze bestelformulieren bevatten alle belangrijke invulvelden die van toepassing zijn om een taxirit te reserveren bij uw taxibedrijf. Door gebruik te maken van deze bestelformulieren, kunnen bezoekers heel snel een taxirit bij uw taxibedrijf reserveren. Daarnaast kunt u bij deze invulformulieren ook zelf aangeven welke velden u in het formulier terug wilt zien.

 

Zet de bezoeker aan

Om actie te ondernemen

Taxi Marketing plaatst grote, duidelijke call-to-action buttons op uw taxi website. Dit zorgt ervoor dat wanneer bezoekers uw website bekijken zij in één klik op de juiste pagina terecht komen om bijvoorbeeld zo een taxirit bij uw taxibedrijf te bestellen. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van taxi websites, kunnen wij u verzekeren dat call-to-actions button ook echt daadwerkelijk de bezoeker tot actie aanzet.

 

Informatie aanvragen

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips