Facebook koppelingen

Uw taxi website

Gekoppeld met Facebook

Taxi Marketing maakt speciale Facebook bedrijfspagina’s aan voor taxibedrijven. Nadat wij de pagina hebben aangemaakt koppelen wij dit Facebook account aan uw taxi website. Doordat wij Facebook aan uw website koppelen worden altijd uw laatste Facebook berichten en de vind-ik-leuks op de website getoond. Ook maken we een aparte gastenboek pagina aan dat gekoppeld is aan het Facebook account. Als klanten een berichtje achterlaten op Facebook wordt dit bericht automatisch op de website weergegeven en andersom werkt het hetzelfde. Daarnaast koppelen we de foto galerij ook aan het Facebook account foto’s die op Facebook staan worden automatisch op de website weergegeven.

 

Laatste Facebook posts

Gekoppeld aan uw website

Heeft u een bepaalde actie op Facebook geplaatst? Dan zullen de bezoekers op uw taxi website deze actie ook meekrijgen. Doordat we Facebook aan de website koppelen zullen alle berichten die u op Facebook plaatst worden weergegeven op de website in een aparte “box”. Alles wat u op uw Facebook pagina plaatst zal automatisch weergegeven worden op uw taxi website.

 

In één oogopslag zien

Wie uw bedrijf leuk vindt

Door gebruik te maken van de Facebook likebox kunnen de bezoekers in één oogopslag zien hoeveel personen uw taxibedrijf leuk vinden. Hoe meer vind-ik-leuks uw pagina heeft, hoe beter het oogt voor de bezoeker. Een groot aantal vind-ik-leuks zal ervoor zorgen dat de klant denkt dat er al vele tevreden klanten voor hem/haar zijn geweest. En zal er voor zorgen dat de bezoeker eerder overweegt een taxirit bij uw taxibedrijf te bestellen dan bij een ander.

 

Zakelijke pagina

Bereik uw doelgroep

Een zakelijke Facebook pagina wordt steeds belangrijker. Veel mensen zitten dagelijks op Facebook. Door middel van de bedrijfspagina wordt het gemakkelijker om potentiële klanten te benaderen. Zo kunt u speciale Facebook campagnes opstellen voor uw doelgroep. Als u een persoonlijk Facebook account heeft met erg veel vrienden kunnen wij deze omzetten naar een zakelijke bedrijfspagina. Alle vrienden die u heeft worden dan automatisch omgezet naar vind-ik-leuks en dit zal voor een beter beeld van uw bedrijf zorgen.

 

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.

Gratis marketingtips

Gratis marketingtips

By Julia Maria Cohen